Het hele jaar door verkazen we onze geitenmelk tot een romige, fris-zure Goudse kaas. Inmiddels hebben wij een jarenlange ervaring opgebouwd in het maken van deze ambachtelijke boerengeitenkaas. De geitenkaas is ook verkrijgbaar met kruiden erin. We hebben de volgende kruiden varianten: Brandnetel, Italiaanse kruiden, fenegriek en walnoot-fenegriek
Wij werken graag met afnemers samen om op het gebied van geitenkaas maatwerk te leveren. Maatwerk is een van onze specialiteiten in deze markt. Ons bedrijf is een Europees erkende kaasmakerij, geregistreerd onder EG.Z 2028. Wij werken volgens de Hygiënecode voor Boerenkaas bereiding van het Productschap voor Zuivel.
In onze kaas proef je de smeuïgheid van onze waterrijke weilanden. Er groeien veel kruiden in onze weilanden die de kaas extra lekker doen smaken. De boerenkaas wordt met veel aandacht en toewijding gemaakt. We behouden de natuurlijke kleur van de korst door een coating te gebruiken zonder kleurstof. De kaas krijgt bij ons vervolgens de tijd om rustig te rijpen tot ze goed op smaak is. Kortom, u proeft hier een uniek stukje ambachtelijk bereide Blaarkopkaas uit het Groene Hart!